Sommer 2018

 

    Sommerudflugt 9. juni 2018:
 
Kunstnerne til årets sommerudflugt var i år fundet i Nordsjælland – vi havde allieret os med en gribskovmaler for at finde spændende kunstnere i Gilleleje - Tisvilde  området.  Karen Lindberg, som har kreeret ruten for os,  følger os hele vejen rundt. Vi starter hos Gorm Eriksen  i Smidstrup. Han er uddannet litograf. Han er en ekspressiv maler som udtrykker sig i kraftige rene farver. Har udstillet flere gange på Charlottenborg samt i udlandet.
 
I Vejby besøger vi Lone Sander Klan som udtrykker sig i grafik og akryl, men hun laver også smykker i sølv med alle mulige sten.
 
FROKOST  i Gretely ved Tibirke Kirke, hvor vi spiser vores medbragte mad og drikke. Vi bliver orienteret om Vejby –Tibirke selskabet.
 
Næste kunstner var Eva Müller, som er ikonmaler. Hun har haft talrige udstillinger i udlandet , været lokalredaktør på Kunstavisen , været ansat på Akademiet og er kunsthistoriker.
 
Hanne Aagaard Jensen i Helsinge udtrykker sig i billeder fra hverdagen og  billeder fra fantasiverdenen. Foretrækker olie, men benytter også  acryl , tusch , pastel og blyant. Er også underviser.
 
Vi slutter hos Karen Lindberg, som er akvarelmaler. Hun er uddannet hos flere af vore kendte malere. Hun er medlem af Gribskovmalerne og Nordisk  Akvarelselskab.
 
Hos Karen Lindberg drak vi eftermiddagskaffen.
Bestyrelsen sørgede for kager.

 

gretely

 

Gretely - en skøn lille ejendom i skovbrynet til Tisvilde Hegn, 200 m fra Tibirke Kirke, Tibirke Bakker og Ellemosen, 50 m fra den oldgamle Toftekilde. Her spiste vi vor medbragte frokost!

Ejendommen tilhører idag Tibirke-Vejby Selskabet og var tidligere sommerhus for arkitekerne og arkæologerne Ingrid og Ejnar Dyggve, der vist begge opfattede alt omkringliggende som en del af et gammelt helligt vig.

 

 

 

Humlebæk Kunstforening  ●  DK-3050 Humlebæk

Udstillinger i Humlebæk, kunstner- og værkstedsbesøg, kunstture, udflugter,
guidede museumsture, kunstarrangementer, netgalleri, årligt kunstlotteri

- stiftet 1980

          

Udstillinger

Kunstture

Sommerudflugt

Udstillingsglimt

Netgalleriet

Bliv medlem

Om foreningen

Vedtægter

Generalforsamling

Kontakt (telefon/e-mail)