Sommer 2018

 

    Sommerudflugt 9. juni 2018:
 
Kunstnerne til årets sommerudflugt er i år fundet i Nordsjælland – vi har allieret os med en gribskovmaler for at finde spændende kunstnere i Gilleleje - Tisvilde  området.   Karen Lindberg, som har kreeret ruten for os,  følger os hele vejen rundt. Vi starter hos Gorm Eriksen  i Smidstrup. Han er uddannet litograf. Han er en ekspressiv maler som udtrykker sig i kraftige rene farver. Har udstillet flere gange på Charlottenborg samt i udlandet.
 
I Vejby besøger vi Lone Sander Klan som udtrykker sig i grafik og akryl, men hun laver også smykker i sølv med alle mulige sten.
 
FROKOST  i Gretely ved Tibirke Kirke, hvor vi spiser vores medbragte mad og drikke. Vi bliver orienteret om Vejby –Tibirke selskabet.
 
Næste kunstner er Eva Müller som er ikonmaler. Hun har haft talrige udstillinger i udlandet , været lokalredaktør på Kunstavisen , været ansat på Akademiet og er kunsthistoriker.
 
Hanne Aagaard Jensen i Helsinge udtrykker sig i billeder fra hverdagen og  billeder fra fantasiverdenen. Foretrækker olie, men benytter også  acryl , tusch , pastel og blyant. Er også underviser.
 
Vi slutter hos Karen Lindberg som er akvarelmaler. Hun er uddannet hos flere af vore kendte malere. Hun er medlem af Gribskovmalerne og Nordisk  Akvarelselskab.
 
Hos Karen Lindberg drikker vi eftermiddagskaffen.
Bestyrelsen sørger for kager.

 

Humlebæk Kunstforening

 
Det praktiske:
 
Vi mødes på østsiden af Humlebæk station kl. 9.15 afgang kl. 9.30
 
Pris for turen er 285 kr.
 
TILMELDING  på mail:
marikurt@mail.dk
 
INDBETALING på foreningens konto:  reg.1329  kto. 3490 404 057, HUSK  NAVN i ref. eller kontant til Marianne
 
Tilmelding og betaling senest  25. maj 2018
 
Vi regner med at være tilbage i Humlebæk  ca.  kl. 17.30
 
 

Sommerhilsen turudvalget (Kis Bonde , Marianne Møller , Hanne Jonassen)

 

gretely

Gretely - en skøn lille ejendom i skovbrynet til Tisvilde Hegn, 200 m fra Tibirke Kirke, Tibirke Bakker og Ellemosen, 50 m fra Den oldgamle Toftekilde. Her skal vi spise vor medbragte frokost!
Ejendommen tilhører idag Tibirke-Vejby Selskabet og var tidligere sommerhus for arkitekerne og arkæologerne Ingrid og Ejnar Dyggve.

 

 

 

Humlebæk Kunstforening  ●  DK-3050 Humlebæk

Udstillinger i Humlebæk, kunstner- og værkstedsbesøg, kunstture, udflugter,
guidede museumsture, kunstarrangementer, netgalleri, kunstlotteri

- stiftet 1980

          

Udstillinger

Kunstture

Sommerudflugt

Udstillingsglimt

Netgalleriet

Bliv medlem

Om foreningen

Vedtægter

Generalforsamling

Kontakt (telefon/e-mail)