Afholdte udstillinger

SEPARAATUDSTILLING / JULEUDSTILLING

Kaare Paludan Seedorff
 

Humlebæk Bibliotek
Humlebæk Center
BUS 388, 370. Tog “Öresundståget” Humlebæk St.


24. nov.-14. dec. 2018
 

Kaare Paludan Seedorff
1954-2018

Kaare Paludan Seedorff

Billedkunstner Kaare Paludan Seedorff
1954-2018. Uddannet på Skolen for Fri og Merkantil kunst 1975


Kaare Paludan Seedorff har igennem mange år arbejdet med oliemaleriet som hans foretrukne medie, det har været  spændende for ham at arbejde med, der er jo mange måder at udtrykke sig på, når han står foran lærredet. En del af hans værker er religiøst inspireret og indeholder symbolik for nogle af maleriernes vedkommende. Kaare Paludan Seedorff  arbejder også med landskabsmaleri, men det er lige som om,  han har perioder med enten figur- og portræt maleri, hvis  symbolske momenter han arbejder med her; og så perioder hvor han fokuserer mere på landskabet som hovedmotivet. 
 
Gennem de seneste år har Kaare Paludan Seedorff også arbejdet med fotografi og digitalt maleri, Her har han et utal af muligheder for at udtrykke sig. For alle hans værker gælder det, at han ønsker at drage beskueren ind i et let aflæseligt univers, men ved nærmere eftersyn et univers med dybder, vi lever i en forunderlig verden, som kun kan give stof til eftertanke. Det at arbejde med både fotografi, digitalt maleri og så traditionelt maleri i olie kan måske virke som en udfordring, fordi man måske ville være tilbøjelig  til at foretrække  det ene frem for det andet, men Kaare Paludan Seedorff har fundet at  det er dejligt afvekslende periodevis at arbejde med enten traditionelt maleri, digitalt maleri eller fotografi.

JAN 2019: Kaare Paludan Seedorffs bror oplyser, at Kaare døde omkring nytår, liggende i sin seng. Vi sagde FARVEL til vort mangeårige medlem af Kunstforeningen i Nederste Torp Kapel i Humlebæk. Der var ikke nogen præst til stede, da Kaare ikke var medlem af Folkekirken. Han fik lov til at ligge ved siden af Ole Jørgensen (som han har boet så mange år sammen med), lige op ad Kapellet.

SEPARATUDSTILLING / VINTERUDSTILLING

Birgitte Hamilton
Billedkunst og skulptur
 

Humlebæk Bibliotek
Humlebæk Center
BUS 388, 370. Tog “Öresundståget” Humlebæk St.


26. januar-8. februar 2019

 

Birgitte Hamilton

Birgitte Hamilton

Birgitte Hamilton har altid levet og forstået verden gemmen billeder og ord. Hendes maleri er figurativt, med vægt på farve og fortælling.

Tom Jørgensen, bachelor i kunsthistorie, redaktør aF Kunstavisen, skrev 2012
 
Birgitte Hamilton maler opstillinger. Opstillinger i Matisses ånd med vægt på rene farver, dekorative mønstre og en fladebaseret malestil. Og så fortæller hun historier. Historier om det gode liv, om god mad, om god vin, om det smukke ved helt dagligdags ting, om det at være kunstner og om det at være barn.
 

 

 

 

 

Humlebæk Kunstforening  ●  DK-3050 Humlebæk

Udstillinger i Humlebæk, kunstner- og værkstedsbesøg, kunstture, udflugter,
guidede museumsture, kunstarrangementer, netgalleri, kunstlotteri

- stiftet 1980

          

Udstillinger

Kunstture

Sommerudflugt

Udstillingsglimt

Netgalleriet

Bliv medlem

Om foreningen

Vedtægter

Generalforsamling

Kontakt (telefon/e-mail)